...

Flyttfirma Malmö

Snabb, säker och prisvärd flyttfirma Malmö. Inget arbete är för stort eller för litet.

 • RUT-avdrag gäller
 • Försäkrat enligt IF
 • Konkurrenskraftiga priser

Snabb, säker & tillförlitlig flyttfirma Malmö

Har du en inplanerad flytt? Svårt att få tiden att räcka till? Med hjälp av Acta Flyttfirma Malmö, blir din flytt som en promenad i parken. Vi hittar en snabb, och individuell lösning. Inget arbete är för litet, eller för stort. Alla våra arbetssätt är kvalitetsoptimerade på detaljnivå – så att din flytt blir, helt och hållet, utan stress.

Att välja Acta Flytt innebär garanterad kvalité, ett maximalt kundfokus, till ett sparsamt pris. Hos oss får du fullständig service, vid alla typer av flyttningar. Oberoende om du vill flytta ett större bohag från storstad till en annan, eller vill ha hjälp med att flytta en soffa, ut till sommarhuset på landet.

Enkelt, tidseffektivt och säkert. Beställ en gratis offert idag.

Flyttat möblemang sedan 2009

Vi är stolta över att kunna erbjuda expertis och förstklassiga tjänster, vilket gör att din flytt sker i säkra händer. Som ett resultat av detta är de flesta av våra kunder stamkunder som alltid får sina flyttbehov tillgodosedda av oss. Att flytta möblemang är en konst som kommer med erfarenhet & engagemang – vilket inte många inom flyttbranschen mäktas med över en längre period. Vi har lyckats med det sedan 2009.

Under våra år i branschen har vi samlat på oss en omfattande förståelse för vad som krävs för en flytt av toppklass. Vi har längst åren utvecklat effektiva processer som minimerar stress och maximerar en smidig flyttupplevelse för alla parter, såväl privatperson som företag. 

Flyttfirma Malmö med prisvärdhet i fokus

Acta flyttfirma Malmö erbjuder konkurrenskraftiga priser, vilket gör det möjligt för privatpersoner och företag att anlita en flyttfirma utan att det behöver kosta en förmögenhet.

Vi förstår att det kan vara dyrt att flytta, vi har därför alltid strävat efter att hålla så låga priser som möjligt, utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster. Du kan vara säker på att du kommer att få den bästa tänkbara servicen till ett prisvärt pris.

Företag kan också ta del av Acta Flytts låga priser, vilket gör det möjligt för dem att få professionell flytthjälp utan att det tynger budgeten. Fokusera på verksamheten så tar Acta Flytt hand om flytten i Malmö.

RUT-avdrag ger skattereduktion

Att flytta med hjälp av en professionell flyttfirma Malmö behöver inte vara en dyr affär – tvärtom. Sedan 2016, har personer som anlitar en flyttfirma möjlighet att få skatteavdrag på 50% av arbetskostnaden – genom RUT-avdraget.

RUT-avdrag för anlitande av en flyttfirma räknas som en tjänst inom bostadssektorn och har som syfte att främja underhåll och reparation av bostäder. Avdraget är en viktig möjlighet för privatpersoner att få hjälp med flyttarbetet samtidigt som de kan få en del av kostnaden tillbaka på sin skatt.

Det är viktigt att komma ihåg att RUT-avdrag bara är en möjlighet och inte en rättighet. Du måste uppfylla alla kriterier och ha en inkomst av arbete eller näringsverksamhet för att kunna ta del av avdraget.

Det varierar mycket kring vad som är en arbetskostnad; RUT för möblering av bostad, och montering av möbler anses avdragsgillt. Transport av bohag till magasinering, loppis, andrahandsbutiker och liknande ger också RUT-avdrag. Däremot kan långa bilsträckor, sakna RUT-avdrag.

Acta flytt är godkänt för RUT-avdrag, och du får avdraget administrerat direkt på din faktura. Vi sköter skattereduktionen ihop med Skatteverkets villkor för RUT-avdrag. Smidigt och enkelt för dig. 

Beställ en gratis offert idag!

Hitta den bästa flyttfirman i Malmö

Flyttfirmor är inte svårt att hitta. Att urskilja bra flyttfirmor från mängden – är desto svårare. Seriösa flyttfirmor tar inga genvägar som riskerar ditt bohag. Oseriösa flyttfirmor gör det – och det kan vara du som får betala. Därför är det viktigt att du kollar upp flyttfirman innan du bokar flyttservice.

Här nedan kommer en lista på 3 saker du bör ta reda på innan du beställer hjälp från en flyttfirma i Malmö

 • Har företaget F-skatt
  Detta kollar du på bl.a Ratsit.se
 • Har företaget trafiktillstånd? 
  Detta kollar du på Transportstyrelsen.
 • Är bohaget försäkrat under flytten?
  Detta kollar du med flyttfirman. Begär ett försäkringsbrev.
man med flyttlådor i malmö
en man flyttar lådor till en magasinering

MAGASINERING

Att flytta kan vara en stressig period. Med hjälp av magasinering i Malmö, kan du lagerhålla, innan du flyttar in.

två anställda staplar lådor till en utrikesflytt

UTRIKESFLYTT

För att en utrikesflytt ska fungera smidigt, är noggrann planering viktigt. Vi har vi lång erfarenhet av att skicka gods utomlands

en man packar flyttlådor

FÖRETAGSFLYTT

Ska ni flytta till ett nytt kontor? Räcker tiden inte till? Vi hjälper er med hela företagsflytten i Malmö

Beställ gratis offert!

6 Tips & råd inför flytten

1. BÖRJA I GOD TID

Börja packa i så god tid som möjligt. Börja med att packa de saker ni inte kommer att behöva, oftast är det lämpligt att börja med källare/förråd. Allt som får plats i en flyttkartong gör sig bäst där.

3. VARSAM MED DET KÄNSLIGA

Porslin packas med makulatur. Knyckla ihop några ark och lägg i botten för bättre skydd/dämpning. Tallrikar ställs på högkant i botten av kartongen med makulatur mellan dem. Glas rullas in i makulatur. Små tavlor ställs ner i kartonger. Blommor ställs ner i kartong som kan få vara öppen.

5. MÄRK KARTONGERNA

Märk kartongen på kortsidorna så att man kan läsa när de står i travar. Packa en VIP-låda med de viktigaste sakerna som ni behöver ha tillgång till och märk upp denna tydligt.

2. LAGOM ÄR BÄST

Packa lagom tungt, Tyngre/oömma saker i botten av flyttkartongen. Känsliga föremål överst, inrullade i packpapper – exempelvis böcker i botten och en kudde ovanför. Packa inte lådan med fler saker än att det går att stänga locket, ta i stället ytterligare en kartong att packa i.

4. FÖRBERED INFÖR TRANSPORTEN

Stapla de färdigpackade kartongerna tre och tre högt. Ta av lampskärmar och skruva ur glödlampor och packa dessa i kartong. Lossa alla kablar och lägg dem i en separat låda. Mattor är smidigast att rulla ihop och knyta med ett snöre.

6. TÄNK PÅ DEN SOM FLYTTAR IN EFTER

Om du ska slutstäda din bostad så se till att inte packa ner städmaterialet. Det är också bra om du lämnar någon belysning för städningen.

Frekvent ställda frågor

Kontakta oss via formuläret för en kostnadsfri offert. En del flyttfirmor anger ett lågt timpris på sin hemsida vilket kan se lockande ut. Men timpris säger inget om hur lång tid de beräknar att flytten tar. Vi tycker det är tydligare med fast pris, men du bestämmer.  Jämför oss gärna!

Vi erbjuder även fast pris. Oftast gör vi då en besiktning i förväg.

Ja! Acta Flytt innehar bohagsförsäkring IF Skadeförsäkring.

Att byta folkbokföringsadress görs enkelt på Skatteverket. Man loggar in på “mina sidor” och uppdaterar adress och eventuellt lägenhetsnummer Ändringen sker direkt, men det kan ta upp till två veckor innan informationen når alla involverade.

Om något skulle skadas, reklamerar du det enkelt genom att kontakta oss. Kontaktuppgifter hittar du här. Har du något extra värdefullt som ska flytas? Berätta så transporterar vi anpassar vi oss efter det.

Flytten är initierad, papperna är påfyllda. Vad gör du härnäst? Packar såklart!

Börja med att packa sådant som du inte har behov av just nu: t.ex. det som finns i källaren eller garaget. Allra sist packar du ner det som används dagligen.

Ordna det praktiska föst. En flytt till annan stad görs enklast med hjälp av en flyttfirma. Efter det, kan du börja med det administrativa.

Att byta folkbokföringsadress görs enkelt på Skatteverket. Man loggar in på “mina sidor” och uppdaterar adress och eventuellt lägenhetsnummer Ändringen sker direkt, men det kan ta upp till två veckor innan informationen når alla involverade.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.