Kontorsflytt i Malmö

Lägg mer tid på det ni gör bäst

Att lyckas genomföra en kontorsflytt i Malmö, kan vara stressigt, dyrt och onödigt komplicerat. Det är svårt att få flytten att gå ihop med alla andra företagsbehov. Med Acta Flytt kan ni lämna över kontorsflytten, och istället fokusera på det ni gör bäst.

Våra anställda är experter på att hantera olika kontorsmiljöer i Malmö, och anpassar flytten med hjälp av speciella verktyg och tekniker. Vare sig er flytt kräver möbelmontering, demontering, emballering eller tillfällig magasinering – är vi utrustade för att erbjuda er den fullservicen ni behöver.  

Skräddarsydd kontorsflytt i Malmö

Vi är ett fullserviceföretag som kan hantera hela kontorsflytten i Malmö. Från enkel emballering, till mer komplexa flyttar av IT-utrustning – så som servrar, datorer och annan energihantering. Till det, har vi kvalificerad personal som har stor erfarenhet av körning inom Malmö, Karlskrona, Stockholm och Göteborg.

Anlitar ni oss, lovar vi att ni får sinnesro kring er nya flytt – vi anpassar oss utifrån era behov, och kan garanterar att er utrustning transporteras med högsta säkerhet.

Timdebitering eller fast pris?

Timdebitering eller fast pris efter besiktning vid större flytt. Vid inrikes och utrikesflytt ordnar vi samlastning. Förutom, planering och transport hjälper vi även till med packning, uppackning, inredningsmontering och flyttstädning – ja, allt som hör en flytt till. Du väljer själv vilka delar du vill att vi fixar och vilka du vill ta hand om själv. Vad du än bestämmer dig för ser vi till att göra din flytt så smidig som möjligt!

Beställ gratis offert!

Kunduppgifter
Kontaktuppgifter
Flyttar från
Flyttar till

Andra aktuella tjänster

en man flyttar lådor till en magasinering
Magasinering

Att flytta kan vara en stressig period. Med hjälp av magasinering, kan du lagerhålla, innan du flyttar in.

två anställda staplar lådor till en utrikesflytt
Utrikesflytt

För att en utrikesflytt ska fungera smidigt, är noggrann planering viktigt. Vi har vi lång erfarenhet av att skicka gods utomlands

en man packar flyttlådor
Privat flytthjälp

Har du en inplanerad flytt? Räcker tiden inte till? Vi hjälper dig med hela din privata flytt.

Hitta den bästa kontorsflytten i Malmö

Flyttfirmor är inte svårt att hitta. Att urskilja bra flyttfirmor från mängden – är desto svårare. Seriösa flyttfirmor tar inga genvägar som riskerar ditt bohag. Oseriösa flyttfirmor gör det – och det kan vara du som får betala. Därför är det viktigt att du kollar upp flyttfirman innan du beställer en kontorsflytt.

Här nedan kommer en lista på 3 saker du bör ta reda på innan du beställer hjälp från en flyttfirma i Malmö  • Har flyttfirman F-skatt
    Detta kollar du på bl.a Ratsit.se
  • Har flyttfirman trafiktillstånd? 
    Detta kollar du på Transportstyrelsen.
  • Är företaget försäkrat?
    Detta kollar du med flyttfirman. Begär ett försäkringsbrev.
man med flyttlådor i malmö