...

Flyttfirma Helsingborg

Snabb, säker och prisvärd flyttfirma Helsingborg. Inget arbete är för stort eller för litet.

 • RUT-avdrag gäller
 • Försäkrat enligt IF
 • Konkurrenskraftiga priser

Snabb, säker & tillförlitlig flyttfirma Helsingborg

Har du en inplanerad flytt? Svårt att få tiden att räcka till? Med hjälp av Acta Flyttfirma Helsingborg, blir din flytt som en promenad i parken. Vi hittar en snabb, och individuell lösning. Inget arbete är för litet, eller för stort. Alla våra arbetssätt är kvalitetsoptimerade på detaljnivå – så att din flytt blir, helt och hållet, utan stress.

Att välja Acta Flytt innebär garanterad kvalité, ett maximalt kundfokus, till ett sparsamt pris. Hos oss får du fullständig service, vid alla typer av flyttningar. Oberoende om du vill flytta ett större bohag från storstad till en annan, eller vill ha hjälp med att flytta en soffa, ut till sommarhuset på landet.

Enkelt, tidseffektivt och säkert. Beställ en gratis offert idag.

Allt du kan tänkas behöva för en behaglig flytt

Acta Flytt erbjuder en rad olika tjänster som alla underlättar flytten. Du kan välja bland packning, montering och demontering, samt transport och uppställning. Alla dessa tjänster är utformade för att underlätta och förenkla din flytt.

Packning kan vara en av de mest tidskrävande och stressande delarna av en flytt, men med Acta Flytts hjälp kan du slippa allt det här och lämna det åt oss. Vi har den rätta utrustningen och erfarenheten att packa dina saker på ett säkert och effektivt sätt; allt är skyddat under transporten.

Acta Flytts monterings- och demonteringsservice gör det möjligt för dig att enkelt flytta dina möbler och andra stora föremål. Du behöver inte oroa dig för att skada något eller förlora några små delar, eftersom Acta Flytts erfarna team har den kunskapen och erfarenheten som krävs för att säkerställa en säker och effektiv demontering och montering.

Transporten är också en viktig del av en flytt och Acta Flytt har den rätta utrustningen för att säkerställa en säker och effektiv transport. Vi har både minde lastbilar för små flyttar och stora lastbilar för stora kontorsflyttar. Du kan vara säker på att dina saker är i trygga händer.

RUT-avdrag ger skattereduktion

Att flytta med hjälp av en professionell flyttfirma behöver inte vara en dyr affär – tvärtom. RUT står för ”Råd, Underhåll och Tillsyn”. Avdraget är till för att främja service- och reparationsarbete samt underhåll av bostäder. Sedan 2016, har personer som anlitar en flyttfirma möjlighet att få ett skatteavdrag på 50% av arbetskostnaden.

RUT-avdrag för anlitande av en flyttfirma räknas som en tjänst inom bostadssektorn och har som syfte att främja underhåll och reparation av bostäder. Avdraget är en viktig möjlighet för privatpersoner att få hjälp med flyttarbetet samtidigt som de kan få en del av kostnaden tillbaka på sin skatt.

Det är viktigt att komma ihåg att RUT-avdrag bara är en möjlighet och inte en rättighet. Du måste uppfylla alla kriterier och ha en inkomst av arbete eller näringsverksamhet för att kunna ta del av avdraget.

Det varierar mycket kring vad som är en arbetskostnad; RUT för möblering av bostad, och montering av möbler anses avdragsgillt. Transport av bohag till magasinering, loppis, andrahandsbutiker och liknande ger också RUT-avdrag. Däremot kan långa bilsträckor, sakna RUT-avdrag.

Acta flytt är godkänt för RUT-avdrag, och du får avdraget administrerat direkt på din faktura. Vi sköter skattereduktionen ihop med Skatteverkets villkor för RUT-avdrag. Smidigt och enkelt för dig. 

Beställ en gratis offert idag!

Hitta den bästa flyttfirman i Helsingborg

Flyttfirmor är inte svårt att hitta. Att urskilja bra flyttfirmor från mängden – är desto svårare. Seriösa flyttfirmor tar inga genvägar som riskerar ditt bohag. Oseriösa flyttfirmor gör det – och det kan vara du som får betala. Därför är det viktigt att du kollar upp flyttfirman innan du bokar flyttservice.

Här nedan kommer en lista på 3 saker du bör ta reda på innan du beställer hjälp från en flyttfirma i Helsingborg

 • Har flyttfirman F-skatt
  Detta kollar du på bl.a Ratsit.se
 • Har flyttfirman trafiktillstånd? 
  Detta kollar du på Transportstyrelsen.
 • Är företaget försäkrat?
  Detta kollar du med flyttfirman. Begär ett försäkringsbrev.
man med flyttlådor i malmö
en man flyttar lådor till en magasinering

MAGASINERING

Att flytta kan vara en stressig period. Med hjälp av magasinering, kan du lagerhålla, innan du flyttar in.

två anställda staplar lådor till en utrikesflytt

UTRIKESFLYTT

För att en utrikesflytt ska fungera smidigt, är noggrann planering viktigt. Vi har vi lång erfarenhet av att skicka gods utomlands

en man packar flyttlådor

FÖRETAGSFLYTT

Ska ni flytta till ett nytt kontor? Räcker tiden inte till? Vi hjälper er med hela företagsflytten.

Beställ gratis offert!

6 Tips & råd inför flytten

1. BÖRJA I GOD TID

Börja packa i så god tid som möjligt. Börja med att packa de saker ni inte kommer att behöva, oftast är det lämpligt att börja med källare/förråd. Allt som får plats i en flyttkartong gör sig bäst där.

3. VARSAM MED DET KÄNSLIGA

Porslin packas med makulatur. Knyckla ihop några ark och lägg i botten för bättre skydd/dämpning. Tallrikar ställs på högkant i botten av kartongen med makulatur mellan dem. Glas rullas in i makulatur. Små tavlor ställs ner i kartonger. Blommor ställs ner i kartong som kan få vara öppen.

5. MÄRK KARTONGERNA

Märk kartongen på kortsidorna så att man kan läsa när de står i travar. Packa en VIP-låda med de viktigaste sakerna som ni behöver ha tillgång till och märk upp denna tydligt.

2. LAGOM ÄR BÄST

Packa lagom tungt, Tyngre/oömma saker i botten av flyttkartongen. Känsliga föremål överst, inrullade i packpapper – exempelvis böcker i botten och en kudde ovanför. Packa inte lådan med fler saker än att det går att stänga locket, ta i stället ytterligare en kartong att packa i.

4. FÖRBERED INFÖR TRANSPORTEN

Stapla de färdigpackade kartongerna tre och tre högt. Ta av lampskärmar och skruva ur glödlampor och packa dessa i kartong. Lossa alla kablar och lägg dem i en separat låda. Mattor är smidigast att rulla ihop och knyta med ett snöre.

6. TÄNK PÅ DEN SOM FLYTTAR IN EFTER

Om du ska slutstäda din bostad så se till att inte packa ner städmaterialet. Det är också bra om du lämnar någon belysning för städningen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.