Magasinering i Helsingborg

Magasinering – tillfällig förvaring under flytten

Vem kom på att man ska hinna flytta på en dag – eller, för den delen, en vecka? Att flytta kan vara en stressig period. Som privatperson kanske du behöver mellanlagra ditt bohag när du byter boende, renoverar lägenheten eller kanske har du saker som du vill förvara under en längre tid. Du kan ha dina saker hos oss så länge du vill! Våra magasin erbjuder dammskyddad lagring i yteffektiva containers av trä. Givetvis är det låst, larmat och uppvärmt. Oftast, med bättre priser än motsvarande lösning i olika former av self storage. Du bestämmer själv om du vill köra dina föremål till oss – eller om du vill att vi hämtar det.

Boka förvaring i vår magasinering – beställ en gratis offert idag!

Var ska möblerna stå? Flytta in stegvis

När du väl har landat i din nya fastighet, kan extra förvaring ge dig ännu mer tid att stadga dig. Framförallt, om din nya fastighet är ett renoveringsobjekt och behöver en ombyggnation innan du flyttar in möblerna. Genom att använda Acta Flytts magasinering i Helsingborg, kan du flytta in stegvis, även efter inflyttningsdatumet. På detta sätt, blir det enkelt att bedöma hur du ska inreda ditt nya hem. Hur ska soffan stå? Var placeras bordslamporna?

Magasinering & lager för företag

Även för aktiva företag, kan det ske att tiden inte räcker till. Vi erbjuder trygg magasinering för företag i Helsingborg, i box eller på pall för kortare, eller längre perioder. För företag handlar det om arkivering eller förvaring av kontorsmöbler som inte ska användas på ett tag. Våra magasin erbjuder dammskyddad lagring i yteffektiva containers av trä. Låst, larmat och uppvärmt.

För företag erbjuder vi dessutom arkivservice och mottagning och leverans av varor. Ditt företag kanske inte vill ha ett eget lager? Vi kan sköta ert lager; ta emot och skicka gods.

Kontakta oss och berätta om dina behov!

magasinering låda

Beställ gratis offert!

Kunduppgifter
Kontaktuppgifter
Flyttar från
Flyttar till