...

Om oss

Vi har lång erfarenhet av att planera och utföra flyttningar åt företag. Bland vårt portfolio av kunder finns privata företag, statliga företag, kommun och landsting och Försvarsmakten.

Vår affärside

Acta Flytt och Logistik Syd AB är ett fullserviceföretag inom  marknadsområdena flytt och logistik. Vi erbjuder kvalitet och personlig service till konkurrenskraftiga priser. Vi vänder oss till företag och privatpersoner som ställer höga krav vid flyttning, montering och magasinering. Säkerhetstänkande samt en välutvecklad miljöpolicy ger trygghet för kunden.

Ansvar, förtroende & service

De är våra tre viktiga ledord. Vi strävar efter att alla våra kunder ska kunna känna fullt förtroende för oss. Det är viktigt att din flytt sköts med stort ansvar och försiktighet hos oss. ACTA flytt är den flyttfirma som står för kvalitet och service. För oss är det viktigt att du som kund är 100% nöjd med våra tjänster och produkter. Nöjda kunder är vår bästa reklam!

Lång erfarenhet

En flyttfirma med lång erfarenhet Vi som jobbar på ACTA har lång erfarenhet av branschen och lägger stort värde vid kundnöjdhet, vi kan förutom flytthjälp även erbjuda flyttstäd och transporter. När du anlitar oss kan du alltid lita på att vi dyker upp på det överenskomna klockslaget. Vad gäller flytt av piano anses vi vara en av de ledande experterna på marknaden. Vi erbjuder även godkänd flyttstädning med skinande blankt resultat.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.