...

Privat Flyttservice

Ska du flytta, men drar dig för det tunga jobbet att packa, bära och transportera?
Vi tar hand om hela kedjan, från planering till montering, allt medan du kan ägna dig åt annat.

Varför välja oss

Om du letar efter en flyttfirma som sätter kunder i fokus så har du kommit rätt. Vi skickar endast personal som har många års erfarenhet inom flyttbranschen så du som kund kan känna dig trygg med dina möbler och ett utfört professionellt arbete. Affärsiden är enkel, utföra flyttar som gör det så enkelt som möjligt för er samtidigt som vi effektivt hushåller med resurser för att kunna ge väldigt bra priser.

Våra tjänster

Vi erbjuder Dig som privatperson fullständig service vid alla typer av transporter och flyttningar. Oberoende om Du vill flytta ett större bohag från London till Malmö eller vill ha hjälp med att flytta en soffa till sommarhuset på landet ser vi till att Du får Dina önskemål uppfyllda in i minsta detalj. Vi hjälper till med allt från planering till transport, packning och uppackning. Välj de tjänster Du vill eller låt oss ta hand om hela flyttningen. Oberoende av vad Du väljer ser vi till att Din flyttning blir så smidig som möjligt så att Du kan ägna Dig åt andra saker.

Packning

Transporter

Lådhyrning

Magasinering

Tungtransporter

Flyttstädning

Timdebitering eller fast pris

Timdebitering eller fast pris efter besiktning vid större flytt. Vid inrikes och utrikesflytt ordnar vi samlastning. Förutom planering och transport hjälper vi även till med packning, uppackning, inredningsmontering och flyttstädning – ja, allt som hör en flytt till. Du väljer själv vilka delar du vill att vi fixar och vilka du vill ta hand om själv. Vad du än bestämmer dig för ser vi till att göra din flytt så smidig som möjligt!

Tips & råd inför packningen

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.