Tjänster

Vi är en flyttfirma som kan skräddarsy ditt flyttuppdrag efter just dina behov. Vi står för trygghet, personlig service och varsamhet i samtliga led.

Malmö – Helsingborg – Karlskrona – Stockholm

Begär offert

Vi emballerar

Vi transporterar

Vi packar upp

Söker du professionell flytthjälp?

Vi erbjuder effektiv flytthjälp inkluderandes breda flyttjänster med allt ifrån packhjälp till flyttstäd helt efter dina specifika behov. Här står kunden alltid i fokus och vi håller oss flexibla för att anpassa oss. Vi har alla de försäkringar och tillstånd som behövs för att bedriva en trygg flyttverksamhet. Självfallet kan vi lämna goda referenser från andra nöjda kunder; hör av dig via mail eller telefon så återkommer vi med relevant material för dig att ta del av.

Hög kvalitet

Allt för att garantera hög kvalitativa tjänster ut till våra kunder. Flyttfirma Stockholm Skåne När du bokar ett uppdrag hos oss, får du en kontaktperson genom hela uppdraget som ser till att alla viktiga delmål handläggs i god ordning. Vi har nya miljöanpassade lastbilar med den senaste flytt utrustningen, allt för att göra ert bostadsbyte snabbt och med perfektion.

Inredningsmontering

Transporter

Tungtransporter

Flyttstädning

Packning & Uppackning

Uthyrning av flyttlådor

Emballering

Kontakta oss

Kontakta oss för detaljer kring din flytt. En flytt i Stockholm ställer höga krav på kvalitet och på hur logistiken ska lösas. Det uppstår – såklart – en del frågor i samband med en flytt och för oss är det viktigt att de vågar ställas. Vår flyttfirma har högt i tak och vill att du som kund ska kunna fråga om vad som helst i samband med din flytt. För oss är ingen fråga för stor, för liten eller för dum. Vi gör allt för att besvara just din.