...

Tjänster

Vi är en flyttfirma som kan skräddarsy ditt flyttuppdrag efter just dina behov. Vi står för trygghet, personlig service och varsamhet i samtliga led.

Söker du professionell flytthjälp?

Acta Flytt erbjuder effektiv flytthjälp, med allt ifrån, packhjälp till flyttstäd helt efter dina specifika behov. Hos oss, är du alltid i fokus – det är vi som anpassar oss utifrån dig! Med oss, att ditt bohag är i trygga händer. Vi är försäkrade genom IF Skadeförsäkring, och följer Kontor 2003 standard  som behövs för att bedriva en trygg flyttverksamhet – dem har vi! Självfallet kan vi lämna goda referenser från andra nöjda kunder; hör av dig via mail eller telefon så återkommer vi med relevant material för dig att ta del av.
två anställda på vår flyttfirma utför flytthjälp
en man packar flyttlådor

Trygghet, & kvalitet

Allt för att garantera hög kvalitativa tjänster ut till våra kunder. När du bokar ett uppdrag hos oss, får du en kontaktperson genom hela uppdraget som ser till att alla viktiga delmål handläggs i god ordning. Vi har nya miljöanpassade lastbilar med den senaste flytt utrustningen, allt för att göra ert bostadsbyte snabbt och med perfektion.

Inredningsmontering

Transporter

Tungtransporter

Flyttstädning

Packning & Uppackning

Uthyrning av flyttlådor

Emballering

man flyttar kartonger pal

Kontakta oss

Det uppstår – såklart – en del frågor i samband med en flytt och för oss är det viktigt att de vågar ställas. Vår flyttfirma har högt i tak och vill att du som kund ska kunna fråga om vad som helst i samband med din flytt. För oss är ingen fråga för stor, för liten eller för dum. Vi gör allt för att besvara just din. 

Därför uppmanar vi dig att kontakta oss. Det ger oss förutsättningar att överträffa dina förväntningar. Vilket vi älskar att göra på Acta Flytt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.