...

Magasinering Malmö

Mellanlagra ditt bohag när du flyttar eller renoverar fastigheten med magasinering i Malmö.

  • Låst, larmad och uppvärmd förvaring
  • Dammskyddad lagring i containers av trä
  • Akrivservice och mottagning för företag

Magasinering – smartare förvaring

Vem kom på att man ska hinna flytta på en dag – eller, för den delen, en vecka? Det är där magasinering  i Malmö kommer in i bilden.

När din lägenhet är såld och de nya ägarna flyttar in innan du har tillgång till ditt nya boende, kan det vara en utmaning att hitta plats för ditt bohag. Att ringa vänner och bekanta för att be om några kvadratmeter för soffan, köksbordet och flyttlådorna kan vara besvärligt. Att hyra en bil med dragkrok och släp och tillbringa helgen med att köra runt till olika platser kan vara en tidskrävande och stressig upplevelse. Men tänk om det fanns en enklare lösning? Det är här Acta Flytt kommer in i bilden med vår magasinering i Malmö.

fövara i våra dammsäkrade magasin

Acta Flytt erbjuder magasinering i Malmö som förenklar dina flyttbestyr avsevärt. Istället för att stressa runt och leta efter tillfälliga platser att förvara ditt bohag, kan du luta dig tillbaka och låta Acta Flytt ta hand om det åt dig.

Mer tid att flytta in

Säkerhet är av yttersta vikt när det kommer till att förvara dina ägodelar. När du väljer Acta Flytt för magasinering i Malmö kan du känna dig helt trygg. Ditt bohag magasineras i vårt uppvärmda, rena och klimatanpassade centrallager. Detta innebär att dina möbler och kartonger inte riskerar att skadas av fukt eller kyla. Vårt lager är också larmat och bevakat, och naturligtvis är vi väl försäkrade. Vi rekommenderar dock att du dubbelkollar din egen försäkring för att vara säker på att den täcker bohag som inte finns i ditt bostadshem.

Magasinering & extra lager för företag

Även för aktiva verksamheter, kan det ske att tiden inte räcker till. Vi erbjuder trygg magasinering för företag, i box eller på pall för kortare, eller längre perioder. För företag handlar det om arkivering eller förvaring av kontorsmöbler som inte ska användas på ett tag. Våra magasin erbjuder dammskyddad lagring i yteffektiva containers av trä. Låst, larmat och uppvärmt.

För företag erbjuder vi dessutom arkivservice och mottagning och leverans av varor. Ditt företag kanske inte vill ha ett eget lager? Vi kan sköta ert lager; ta emot och skicka gods.

Kontakta oss och berätta om dina behov!

Varför välja magasinering i malmö?

Magasinering är den smarta lösningen för att hantera dina ägodelar och skapa mer utrymme i ditt hem eller företag. Med sina många fördelar, olika alternativ och möjligheten att anpassa ditt utrymme enligt behov, är magasinering ett måste för den moderna individen eller företaget.

Fördelar med magasinering

Ökad utrymmesoptimering

Ett av de mest påtagliga fördelarna med magasinering är att det hjälper dig att utnyttja ditt utrymme mer effektivt. Oavsett om du har en överflöd av saker hemma eller behöver förvara affärsrelaterade föremål, kan magasinering vara den bästa lösningen. Genom att organisera och förvara dina ägodelar på ett strukturerat sätt kan du frigöra utrymme för annat och minska oredan.

Säker förvaring

Säkerhet är en prioritet när det gäller förvaring. Magasineringseinrättningar erbjuder ofta hög säkerhet för dina ägodelar. Det inkluderar övervakningssystem, låsbara utrymmen och ibland till och med klimatkontrollerade områden för att skydda känsliga föremål som konstverk eller elektronik.

Tillfällig lagring

Magasinering är inte bara för långsiktig förvaring. Det kan vara användbart för tillfällig lagring under flyttar, renoveringar eller när du behöver mellanlagra möbler eller andra ägodelar. Det ger dig flexibilitet och minimerar krångel under övergångsperioder.

FREKVENTA FRÅGOR

Magasinering är temporär förvaring av möbler och andra större föremål temporärt på en annan plats under flyttningsprocessen. Det kan vara aktuellt av flera anledningar: tidsmässiga förskjutningar, förvaring under övergångsperioder eller utrymmesbrist i det nya hemmet.

Priset för magasinering varierar beroende på flera faktorer. Här är några ungefärliga riktlinjer:

  • Kvadratmeterpris  – storleken på förråd du behöver
  • Förvaringsbehov
  • Klimatkontrollerat förråd – behöver förvara föremål som är känsliga för fukt och kyla?
  • Säkerhet

För att få en exakt prisuppgift kontakta oss så diskuterar vi dina specifika behov.

Fördelarna inkluderar att du slipper hyra fordon, köra i trafiken, och bära tunga möbler. Du har också enkel tillgång till ditt magasinerade bohag när du behöver det.

Absolut. Ditt bohag magasineras i vårt uppvärmda, rena och dammsäkrade lager som är larmade. Vi är också väl försäkrade för extra trygghet.

Ja, vi erbjuder hjälp med packtips, flyttkartonger och annat förpackningsmaterial samt bär- och packhjälp om så önskas.

Kontakta oss på Acta Flytt, och vi kommer att guida dig genom processen och se till att din magasinering blir en smidig upplevelse.

Andra Populära tjänster

en man flyttar lådor till en magasinering

KONTORSFLYTT

Det är svårt att få kontorsflytten att gå ihop på ett aktivt företag. Vi är experter på olika kontorsmiljöer.

två anställda staplar lådor till en utrikesflytt

UTRIKESFLYTT

För att en utrikesflytt ska fungera smidigt, är noggrann planering viktigt. Vi har vi lång erfarenhet av att skicka gods utomlands

en man packar flyttlådor

PRIVA FLYTTHJÄLP

Har du en inplanerad flytt? Räcker tiden inte till? Vi hjälper dig med hela din privata flytt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.