Flyttfirma i Stockholm

Snabb, säker & tillförlitlig flyttfirma i Stockholm

Har du en inplanerad flytt? Svårt att få tiden att räcka till? Med flyttfirma blir din flytt som en promenad i parken. Vi hittar en snabb, och individuell lösning. Inget arbete är för litet, eller för stort. Alla våra arbetssätt är kvalitetsoptimerade på detaljnivå – så att din flytt blir, helt och hållet, utan stress.

Att välja Acta Flytt som din flyttfirma i Stockholm innebär garanterad kvalité, ett maximalt kundfokus, till ett sparsamt pris. Hos oss får du fullständig service, vid alla typer av flyttningar. Oberoende om du vill flytta ett större bohag från storstad till en annan, eller vill ha hjälp med att flytta en soffa, ut till sommarhuset på landet. 

Enkelt, tidseffektivt och säkert. Beställ en gratis offert idag.  

RUT-avdrag ger skattereduktion

Att flytta med hjälp av en professionell flyttfirma behöver inte vara en dyr affär – tvärtom. Sedan 2016, har nämligen personer som anlitar en flyttfirma i Stockholm möjlighet att få ett skatteavdrag på 50% av arbetskostnaden. Det varierar mycket kring vad som är en arbetskostnad; RUT för möblering av bostad, och montering av möbler anses avdragsgillt. Transport av bohag till magasinering, loppis, andrahandsbutiker och liknande ger också RUT-avdrag. Däremot kan långa bilsträckor, sakna RUT-avdrag.

RUT-avdraget, får du administrerat på din faktura. Vi sköter skattereduktionen ihop med Skatteverkets villkor för rutavdrag. Smidigt och enkelt för dig. Beställ en gratis offert idag!

flyttfirma-flyttar-kartonger

Beställ gratis offert!

Kunduppgifter
Kontaktuppgifter
Flyttar från
Flyttar till

Fler flyttjänster

en man flyttar lådor till en magasinering
Magasinering

Att flytta kan vara en stressig period. Med hjälp av magasinering, kan du lagerhålla, innan du flyttar in.

Läs om magasinering.

två anställda staplar lådor till en utrikesflytt
Utrikesflytt

För att en utrikesflytt ska fungera smidigt, är noggrann planering viktigt. Vi har vi lång erfarenhet av utrikesflytter.

Läs om utrikesflytt.

två anställda på vår flyttfirma utför flytthjälp
Kontorsflytt

Det är svårt att få kontorsflytten att gå ihop på ett aktivt företag. Vi är experter på olika kontorsmiljöer.

Läs om kontorsflytt.

Välj den bästa flyttfirman i Stockholm

Flyttfirmor är inte svårt att hitta. Att urskilja bra flyttfirmor från mängden – är desto svårare. Seriösa flyttfirmor tar inga genvägar som riskerar ditt bohag. Oseriösa flyttfirmor gör det – och det kan vara du som får betala. Därför är det viktigt att du kollar upp flyttfirman innan du godkänner en offert. Här nedan kommer en lista på 3 saker du bör ta reda på innan du beställer hjälp från en flyttfirma i Stockholm


  • Har flyttfirman F-skatt Detta kollar du på bl.a Ratsit.se
  • Har flyttfirman trafiktillstånd?  Detta kollar du på Transportstyrelsen.
  • Är företaget försäkrat? Detta kollar du med flyttfirman. Begär ett försäkringsbrev.
man med flyttlådor i malmö