...

Magasinering Karlskrona

Mellanlagra ditt bohag när du flyttar eller renoverar fastigheten.

  • Låst, larmad och uppvärmd förvaring
  • Dammskyddad lagring i containers av trä
  • Akrivservice och mottagning för företag

Magasinering – smartare förvaring

Vem kom på att man ska hinna flytta på en dag – eller, för den delen, en vecka?

Att flytta kan vara en stressig period. Betydligt mindre stressigt blir det om du hyr ett magasin där du kan mellanlagra ditt bohag när du flyttar, eller renoverar lägenheten. I våra magasin kan förvara ditt bohag så länge du behöver! Våra magasin erbjuder dammskyddad lagring i yteffektiva containers av trä. Låst, larmat och uppvärmt. Oftast, med bättre priser än motsvarande lösning i olika former av self storage. Du bestämmer själv om du vill köra dina föremål till oss – eller om du vill att vi hämtar det.

Boka förvaring i vår magasinering (vi har magasinering även i Malmö och Helsingborg). Beställ en gratis offert idag!

Mer tid att flytta in

När du väl har landat i din nya fastighet, kan extra förvaring ge dig ännu mer tid att stadga dig. Framförallt, om din nya fastighet behöver renovering innan du flyttar in. Med hjälp av Acta Flytts magasinering, får du möjlighet att flytta in stegvis – även efter inflyttningsdatumet.

Våra magasin fungerar utmärkt även när du bara är i behov av ett extra förråd. T ex. om du vill spara något som inte får plats i lägenheten, eller försöker få plats med nytt antikt porslin – som du har fyndat på den lokala loppmarknaden. Våra magasin erbjuder smidig förvaring.

Magasinering & extra lager för företag

Även för aktiva verksamheter, kan det ske att tiden inte räcker till. Vi erbjuder trygg magasinering för företag, i box eller på pall för kortare, eller längre perioder. För företag handlar det om arkivering eller förvaring av kontorsmöbler som inte ska användas på ett tag. Våra magasin erbjuder dammskyddad lagring i yteffektiva containers av trä. Låst, larmat och uppvärmt.

För företag erbjuder vi dessutom arkivservice och mottagning och leverans av varor. Ditt företag kanske inte vill ha ett eget lager? Vi kan sköta ert lager; ta emot och skicka gods.

Kontakta oss och berätta om dina behov! Vi hjälper dig med magasinering även i Malmö och Helsingborg.

en man flyttar lådor till en magasinering

KONTORSFLYTT

Det är svårt att få kontorsflytten att gå ihop på ett aktivt företag. Vi är experter på olika kontorsmiljöer.

två anställda staplar lådor till en utrikesflytt

UTRIKESFLYTT

För att en utrikesflytt ska fungera smidigt, är noggrann planering viktigt. Vi har vi lång erfarenhet av att skicka gods utomlands

en man packar flyttlådor

PRIVA FLYTTHJÄLP

Har du en inplanerad flytt? Räcker tiden inte till? Vi hjälper dig med hela din privata flytt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.