Flyttfirma

Snabb, säker & tillförlitlig flyttfirma

Har du en inplanerad flytt? Svårt att få tiden att räcka till? Med en hjälpande hand från Acta Flytt blir din flytt som en promenad i parken. Vi hittar en snabb, och individuell lösning. Inget arbete är för litet, eller för stort. Alla våra arbetssätt är kvalitetsoptimerade på detaljnivå – så att din flytt blir, helt och hållet, utan stress.

Att välja Acta Flytt som din flyttfirma innebär garanterad kvalité, ett maximalt kundfokus, till ett sparsamt pris. Hos oss får du fullständig service, vid alla typer av flyttningar. Oberoende om du vill flytta ett större bohag från storstad till en annan, eller vill ha hjälp med att flytta en soffa, ut till sommarhuset på landet. 

Enkelt, tidseffektivt och säkert. Beställ en gratis offert idag.  

RUT-avdrag ger skattereduktion

Att flytta med hjälp av en professionell flyttfirma behöver inte vara en dyr affär – tvärtom. Sedan 2016, har nämligen personer som anlitar en flyttfirma möjlighet att få ett skatteavdrag på 50% av arbetskostnaden. Det varierar mycket kring vad som är en arbetskostnad; RUT för möblering av bostad, och montering av möbler anses avdragsgillt. Transport av bohag till magasinering, loppis, andrahandsbutiker och liknande ger också RUT-avdrag. Däremot kan långa flytter, med stora bilsträckor – inte bli avdrasgilla.

RUT-avdraget, får du administrerat på din faktura. Vi sköter skattereduktionen ihop med Skatteverkets villkor för rutavdrag. Smidigt och enkelt för dig. Beställ en gratis offert idag!

flyttfirma-flyttar-kartonger

Beställ gratis offert!

Kunduppgifter
Kontaktuppgifter
Flyttar från
Flyttar till

Andra aktuella tjänster

en man flyttar lådor till en magasinering

Magasinering

Att flytta kan vara en stressig period. Med hjälp av magasinering, kan du lagerhålla, innan du flyttar in.

Läs om magasinering.

två anställda staplar lådor till en utrikesflytt

Utrikesflytt

För att en utrikesflytt ska fungera smidigt, är noggrann planering viktigt. Vi har vi lång erfarenhet av utrikesflytter.

Läs om utrikesflytt.
två anställda på vår flyttfirma utför flytthjälp

Kontorsflytt

Det är svårt att få kontorsflytten att gå ihop på ett aktivt företag. Vi är experter på olika kontorsmiljöer.

Läs om kontorsflytt.