...
thatup-recension

Inrikesflytt Karlskrona

Inrikesflytt, till och från Karlskrona

Har du en inplanerad flytt? Svårt att få tiden att räcka till? Med en hjälpande hand från Acta Flytt blir din inrikesflytt som en promenad i parken. Vi hittar en snabb, och individuell lösning. Inget arbete är för litet, eller för stort. Alla våra arbetssätt är kvalitetsoptimerade på detaljnivå – så att din flytt blir, helt och hållet, utan stress.

Att välja Acta Flytt som din flyttfirma innebär garanterad kvalité, ett maximalt kundfokus, till ett sparsamt pris. Hos oss får du fullständig service, för hela din inrikesflytt. Oberoende om du vill flytta ett större bohag från storstad till en annan, eller vill ha hjälp med att flytta en soffa, ut till sommarhuset på landet. 

Enkelt, tidseffektivt och säkert. Beställ en gratis offert idag.  

RUT-avdrag ger skattereduktion

Att flytta med hjälp av en professionell flyttfirma behöver inte vara en dyr affär – tvärtom. Sedan 2016, har nämligen personer som anlitar en flyttfirma möjlighet att få ett skatteavdrag på 50% av arbetskostnaden. Det varierar mycket kring vad som är en arbetskostnad; RUT för möblering av bostad, och montering av möbler anses avdragsgillt. Transport av bohag till magasinering, loppis, andrahandsbutiker och liknande ger också RUT-avdrag. Däremot kan långa bilsträckor, sakna RUT-avdrag.

RUT-avdraget, får du administrerat på din faktura. Vi sköter skattereduktionen ihop med Skatteverkets villkor för rutavdrag. Smidigt och enkelt för dig. Beställ en gratis offert idag!

flyttfirma-flyttar-kartonger

Beställ gratis offert!

Kunduppgifter
Kontaktuppgifter
Flyttar från
Flyttar till

Hitta till oss i Karlskrona

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.