...

Inrikesflytt Malmö

Enkelt, tidseffektivt och säkert. Få hjälp med din inrikesflytt.

 • Fullständig service
 • 50% på arbetskostnad med RUT
 • Timdebitering eller fast pris, välj själv

Inrikesflytt, till och från Malmö

Har du en planerad inrikesflytt? Svårt att få tiden att räcka till? Med en hjälpande hand från Acta Flytt blir din inrikesflytt i Malmö som en promenad i parken. Vi hittar en snabb, och individuell lösning. Inget arbete är för litet, eller för stort. Alla våra arbetssätt är kvalitetsoptimerade på detaljnivå – så att din flytt blir, helt och hållet, utan stress.

Att välja Acta Flytt som din flyttfirma innebär garanterad kvalité, ett maximalt kundfokus, till ett sparsamt pris. Hos oss får du fullständig service, för hela din inrikesflytt. Oberoende om du vill flytta ett större bohag från storstad till en annan, eller vill ha hjälp med att flytta en soffa, ut till sommarhuset på landet. 

Enkelt, tidseffektivt och säkert. Beställ en gratis offert idag.  

RUT-avdrag ger skattereduktion

Att flytta med hjälp av en professionell flyttfirma behöver inte vara en dyr affär – tvärtom. Sedan 2016, har nämligen personer som anlitar en flyttfirma möjlighet att få ett skatteavdrag på 50% av arbetskostnaden. Det varierar mycket kring vad som är en arbetskostnad; RUT för möblering av bostad, och montering av möbler anses avdragsgillt. Transport av bohag till magasinering, loppis, andrahandsbutiker och liknande ger också RUT-avdrag. Däremot kan långa bilsträckor, sakna RUT-avdrag.

RUT-avdraget, får du administrerat på din faktura. Vi sköter skattereduktionen ihop med Skatteverkets villkor för rutavdrag. Smidigt och enkelt för dig. Beställ en gratis offert idag!

Timdebitering eller fast pris?

Timdebitering eller fast pris efter besiktning vid större flytt? Vid inrikesflytt ordnar vi samlastning. Förutom, planering och transport hjälper vi även till med packning, uppackning, inredningsmontering och flyttstädning – ja, allt som hör en flytt till.

Du väljer själv vilka delar du vill att vi fixar och vilka du vill ta hand om själv. Vad du än bestämmer dig för ser vi till att göra din flytt så smidig som möjligt!

Hitta den bästa flyttfirman i Malmö

Flyttfirmor är inte svårt att hitta. Att urskilja bra flyttfirmor från mängden – är desto svårare. Seriösa flyttfirmor tar inga genvägar som riskerar ditt bohag. Oseriösa flyttfirmor gör det – och det kan vara du som får betala. Därför är det viktigt att du kollar upp flyttfirman innan du beställer en kontorsflytt.

Här nedan kommer en lista på 3 saker du bör ta reda på innan du beställer hjälp från en flyttfirma i Malmö

 • Har flyttfirman F-skatt
  Detta kollar du på bl.a Ratsit.se
 • Har flyttfirman trafiktillstånd? 
  Detta kollar du på Transportstyrelsen.
 • Är företaget försäkrat?
  Detta kollar du med flyttfirman. Begär ett försäkringsbrev.
man med flyttlådor i malmö
en man flyttar lådor till en magasinering

MAGASINERING

Att flytta kan vara en stressig period. Med hjälp av magasinering, kan du lagerhålla, innan du flyttar in.

två anställda staplar lådor till en utrikesflytt

UTRIKESFLYTT

För att en utrikesflytt ska fungera smidigt, är noggrann planering viktigt. Vi har vi lång erfarenhet av att skicka gods utomlands

en man packar flyttlådor

FLYTTHJÄLP PRIVAT

Har du en inplanerad flytt? Räcker tiden inte till? Vi hjälper dig med hela din privata flytt.

Hitta till oss i Malmö

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.